Willeke Vos geeft voorzittershamer door aan Henri Maas

img_5581

In een speciale ledenvergadering werd op 2 september afscheid genomen van voorzitter Willeke Vos. Als 8-jarig meisje zette Willeke haar eerste schreden op het turnpad wat haar uiteindelijk 10 jaar geleden het voorzitterschap opleverde. Tijdsgebrek door promotie-onderzoek, jong gezin, dus druk, druk, druk bracht haar tot de moeilijke beslissing het voorzitterschap uit handen te geven. Secretaresse Leonie Bruggink roemde haar tomeloze inzet voor de vereniging die zij in de tien jaar van haar voorzitterschap weer naar een hoger plan tilde. Gelukkig blijft Willeke haar aerobicsles geven en wordt ze hulpleiding bij haar dochtertje in de turngroep.

Daarna was het tijd om met een applaus de nieuwe voorzitter Henri Maas te begroeten en nadat hij van Willeke de voorzittershamer ontving kreeg deze jonge, oude bekende het woord: ‘Ik kwam hier al als klein menneke in de kinderwagen met ons mam mee’. Ons mam dat is natuurlijk Marlène Maas die al 25 jaar bij Turnlust de dansafdeling onder haar hoede heeft. Henri en later ook zijn vriendin werden regelmatig ingeschakeld bij allerlei activiteiten die moeder op touw had gezet.
Het sportvirus kreeg hij met de paplepel ingegoten, hij volgde een sportopleiding en is werkzaam als manager in de sport.

Alsof dit nog niet genoeg was werd ook nog eens de functie van penningmeester, die al een tijd vacant was, ingevuld. Angelique Engelen, al jaren een van de drijvende krachten van ons bestuur, gaat deze job op zich nemen.

Wethouder Lemmen zag dat het goed was en dat Turnlust met nieuw elan klaar staat voor de toekomst.