Turnlust organiseert Braderie en Moonlightshoppen in Budel

Optreden braderie

Evenals voorgaande jaren organiseert Gymnastiekvereniging Turnlust de jaarlijkse Braderie in Budel. Dit keer op vrijdag 22 juni 2018 van 15.00 tot 23.00 uur. Met op de Markt dansoptredens door Dance Vision, de dansafdeling van Turnlust tussen 18.00 en 20.00 uur en muziekoptredens door het Jeugdorkest van EMM vanaf 20.00 uur.

Van de circa 100 kramen zal een flink aantal bemand worden door de lokale winkeliers zelf, met aantrekkelijke aanbiedingen tijdens het Moonlightshoppen. De overige kramen worden ingericht door standwerkers en hobbyisten. Als het zomerse weer het toelaat, zijn er de vele, uitnodigende terrassen van de horecaondernemers om te genieten van de gezellige sfeer en heerlijke drankjes.

Voor informatie over alle sportmogelijkheden die Turnlust te bieden heeft, zal er een infostand aanwezig zijn tijdens de dansoptredens.

Kom naar de overbekende braderie die niet meer weg te denken is in het activiteitenaanbod in Budel. Laat u verrassen door de demonstraties van producten, aanbiedingen van super koopjes en de optredens van dans en muziek.

Het centrum is vanaf 12.00 uur afgesloten i.v.m. de opbouw en inrichting van de kramen. Rondom het centrum kunt u overal gratis parkeren.