Turnlust_sponsorfoto

Ebbenhage Belastingadviseurs en Turnlust

Ebbenhage Belastingadviseurs is een adviesorganisatie die zich met name richt op grensoverschrijdend wonen, werken en ondernemen.

Turnlust en Ebbenhage hebben de handen ineen gestoken door een langdurig sponsorcontract aan te gaan. Turnen en belastingrecht zijn nu niet direct twee begrippen die je snel aan elkaar zult linken. Toch hebben de begrippen en zo ook Turnlust en Ebbenhage wel veel met elkaar gemeen.

Voor het beoefenen van de turnsport heb je natuurlijk diverse competenties nodig, denk hierbij aan discipline, nauwkeurigheid en balans. Deze competenties zijn ook meer dan bruikbaar in de wondere wereld van het belastingrecht.

Discipline omdat de turnsport en (internationaal) belastingrecht alles behalve toegankelijk is, wil je er goed in worden en blijven. Om in topconditie te blijven is het, voor zowel de beoefenaar van de turnsport als een belastingadviseur, noodzakelijk om de nodige trainingsuren te maken. Via onze beroepsgroep Register Belastingadviseurs laten wij ons continu bijscholen om getraind te blijven en onze grenzen te verleggen.

Nauwkeurigheid is natuurlijk essentieel, en ook balans komt in beide werelden terug. Zo zoeken wij als belastingadviseurs altijd de balans tussen klantbelang, risico’s en pleitbaar standpunt.

Teamsport
Om haar klanten nog beter te bedienen, is Ebbenhage een nauwe strategische samenwerking aangegaan met Trade and Tax, waarbij deze laatste zich met name bezighoudt met het bedienen een aantal multinationale ondernemingen, op het gebied van grensoverschrijvende belastingproblematiek, waaronder btw en douanerecht.

Cranendonck is als grensgemeente namelijk ideaal voor de klanten die Ebbenhage bedient. Klanten vanuit Amsterdam, Brasschaat tot aan De Panne weten hun weg naar Ebbenhage te vinden.