Header_ASK_insite

ASK Renovatie – Lakschade herstellen op locatie!

ASK Renovatie, opgericht door eigenaar Hans Timmermans, is gespecialiseerd in het herstellen van (lak)schades en renoveren van Aluminium, Staal- en Kunststofoppervlakken.

Door de inzet van mobiele units zijn de herstelspecialisten in staat kwalitatief hoogwaardige herstelwerkzaamheden op locatie te verrichten.

Het vakmanschap dat anderen al leverden, komt na het werk van de herstelspecialisten van ASK Renovatie weer volledig tot haar recht. De inzet van gemotiveerde en hoogopgeleide medewerkers, het gebruik van kwaliteitsmaterialen en het dagelijks werken met passie zorgen voor een optimaal eindresultaat!

ASK Renovatie heeft ruim 15 jaar ervaring in alternatieve herstelmethodes. De firma heeft door de jaren heen haar eigen weg gevonden in de herstelmogelijkheden van Aluminium, Staal en Kunststof schrijnwerk. Hedendaags spitsen de herstelspecialisten van ASK Renovatie zich zelfs toe op het herstel van sanitair, folies en (laminaat)vloeren!
De kernkwaliteiten die ASK Renovatie maakt tot marktleider in de alternatieve herstelbranche zijn als volgt;

  • Innovatief, blijkt uit de grensverleggende activiteiten die ASK Renovatie in de afgelopen 15 jaar heeft gerealiseerd.
  • Vooruitstrevend, te herkennen aan het feit dat ASK Renovatie niet conservatief is, zeer onbevooroordeeld en vernieuwingsgezind;
  • Ontzorgen, optimale ondersteuning die wij van A tot Z bieden aan onze opdrachtgevers;
  • Gepassioneerd, terug te zien in de werkzaamheden die de herstelspecialisten dagelijks voor zowel zakelijke- als particuliere klanten uitvoeren;
  • Kwalitatief & duurzaam, hanteren van de nieuwste producten en technieken.

ASK Renovatie, onvervangbaar!