Je inzetten bij Turnlust

In een vereniging is er altijd plaats voor mensen die actief willen zijn; op welk gebied dan ook. Wil je helpen in een groepje, starten met lesgeven, weer gaan lesgeven, besturen, jureren, klussen, meehelpen een evenement te organiseren, je stage lopen, enz.
Stuur dan je mail naar: info@turnlust-budel.nl.

Lesgeven? In alle disciplines zijn er mogelijkheden. Als je een relevante opleiding hebt, prima natuurlijk, maar ook voor mensen die opleidingen willen volgen zijn er volop mogelijkheden en het mooie is dat relevante cursussen door Turnlust vergoed worden.

– Ook voor stage kunnen MBO- (CIOS, Sport en Bewegen) en HBO-studenten (Fontys enz.) bij Turnlust terecht, want Turnlust is een erkend leerbedrijf. Tevens kun je bij Turnlust stage lopen als je een opleiding doet waarin je leert evenementen te organiseren. Turnlust is namelijk een hele actieve vereniging met een actief sponsorbeleid en veel te organiseren activiteiten.

– Ook als je een technische opleiding volgt kun je stage lopen bij Turnlust. Er is namelijk een ‘klussenclub’, die altijd op zoek is naar handige jongens en meisjes.

Wil je je eerste stappen zetten op het gebied van besturen? Bestuurstaken op je nemen bij een vereniging staat heel goed op je CV en het geeft veel voldoening.