Turnlust Budel

Al 90 jaar staat Turnlust klaar voor iedereen in Budel en omgeving die wil bewegen. 90 jaar, dan doe je toch iets goed.

In al die jaren is Turnlust meegegaan met de tijd. Het lesaanbod werd steeds uitgebreid en het betrekken van onze mooie accommodatie in de Zuiderpoort, eind 2008 was een hoogtepunt. Voor jong en oud is het een feest om hier aan de slag te gaan.

Onze leiding staat voor kwalitatief goede lessen voor een redelijke prijs, want een van onze doelen is het dat gymmen voor iedereen weggelegd moet zijn. Verder blijkt de sociale inslag ook uit het feit dat Turnlust als grote club, lessen verzorgt in kleine kernen als Budel-Dorplein, Gastel en Neeritter, waardoor Turnlust meewerkt de leefbaarheid van deze kernen op peil te houden.

Een enthousiast team lesgevers en een geweldig bestuur dat alle activiteiten faciliteert. Dat is de kracht van Turnlust.

Laten we vooral niet vergeten dat bestuurs- en commissieleden zich op vrijwillige basis inzetten voor onze club.

Natuurlijk is Turnlust altijd op zoek naar mensen die willen besturen, plaats willen nemen in een commissie, zich inzetten voor een activiteit, willen lesgeven of willen leren lesgeven en naar sponsoren die onze activiteiten mede willen ondersteunen. Want ook in de toekomst wil Turnlust er zijn voor haar leden.

Jouw talent inzetten voor Turnlust?