ck 2017

Op zondag 24 juni 2018 vinden de clubkampioenschappen van Turnlust plaats. ’s Ochtends zullen alle meisjes van de recreanten, de jong talent groep en het kleuterturnen aan het publiek laten zien wat ze kunnen.

Deze week zullen de brieven worden uitgedeeld en kunnen de meisjes zich opgeven om mee te doen. Ook is op deze brief meer informatie te vinden.

Thuis oefenen? Dat kan! Bekijk de oefeningen voor meisjes recreatie via onderstaand filmpje “Oefenstof recreatie meisjes R1, R2, R3 en R4” op YouTube. Het niveau waarop meisjes gaan turnen wordt bepaald door de trainster en is ook afhankelijk van de leeftijd.

Voor de meisjes van de jong-talentgroep wordt de oefenstof van de KNGU gebruikt op het niveau instap D1. Deze oefeningen zijn in onderstaande filmpjes per toestel weergegeven. Daar waar nodig worden door de trainsters van de jong-talent groep individuele aanpassingen gedaan in de oefeningen. Het kan dus zijn dat de oefening uit het filmpje licht afwijkt van de oefening die in de les wordt geleerd.

Oefenstof recreatie meisjes R1, R2, R3 en R4

Sprong Jong-talent groep

Brugoefening Jong-talentgroep

Balkoefening Jong-talentgroep

Vloeroefening Jong-talentgroep