Accommodatie verenigingsruimte

Turnlust beschikt over een verenigingsruimte die ingezet kan worden als bijvoorbeeld vergader-/cursusruimte. Deze biedt ruimte aan zo’n 20 à 25 personen. Indien gewenst kan volgens afspraak gebruik worden gemaakt van beamer en scherm.

Het is mogelijk voor externen deze accommodatie te huren indien beschikbaar. Kijk hiervoor in de agenda met mogelijke beschikbare data en tijden. Voor het reserveren van een accommodatie is een een creditcard of paypal account nodig.

Informatie over reserveren

Een aanvraag voor reservering van de verenigingsruimte is mogelijk door het invullen van het reserveringsformulier hierboven. De agenda geeft al een beeld van de mogelijke beschikbaarheid. Na het invullen van het formulier wordt de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling genomen waarop een offerte volgt. Het contact met dhr. G.den Ouden is leidend. Raadpleeg de agenda voor meer informatie.

De prijs per uur is €18,-.

Uiteraard zullen er bijzondere gevallen voorkomen waarvoor een speciale regeling toegepast kan worden. Dit kan in overleg met de verhuurder die in nauw overleg met het bestuur daarover afspraken zal maken.

Huisregels accommodatie Turnlust Budel